Volné pracovní místo  Samostatný projektant ve strojírenství - vhodné i pro absolventy

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Projektování strojní části technologických celků (technologická zařízení, potrubí, ocelové konstrukce ...) s podporou nejmodernějších CAD systémů.

Požadujeme

Vhodný kandidát by měl mít zkušenosti s projektováním technologických celků (energetika, chemie, petrochemie, farmacie) zejména v oblasti projektování potrubí, technologických zařízení a ocelových konstrukcí. Měl by být schopen pracovat v týmu, mít minimálně středoškolské vzdělání ve strojírenství, základní znalost angličtiny (němčina vítána) a dále znalost některého CAD systému (PDMS, PDS, AutoCAD, Microstation). Vhodné i pro absolventy.

Nabízíme

Nabízíme uplatnění Vašich schopností a vědomostí v dynamicky rostoucí zahraniční nadnárodní společnosti s dlouholetou historií. Samozřejmostí jsou nadstandartní možnosti odměňování v závislosti na Vaší výkonnosti a zaškolení do nejmodernějších technologií a procesů projektování.
Možnost uplatnění též v dalších pobočkách společnosti v Evropě a ve světě.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Česká pobočka švédské nadnárodní společnosti působící v oblasti technických konzultací a engineeringu hledá vhodné kandidáty pro svoji kancelář v Plzni, popř. ostatní kanceláře v Evropě, na pozici samostatný projektant ve strojírenství s podporou CAD.

Místo práce: Plzeň, Evropa

Termín nástupu: Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět