Volné pracovní místo  Šéfkuchař – mexická restaurace

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Průběžné vzdělávání pracovníků, zodpovědnost za nastavení technologických procesů a postupů v rámci provozu restaurace, vytvoření a aktualizace menu, kontrola kvality, vedení zaměstnanců kuchyně.

Požadujeme

Praxi na pozici šéfkuchaře nebo zástupce šéfkuchaře min. 5 let, SŠ / vyučení v oboru kuchař, zkušenost s mezinárodní gastronomií na vysoké úrovni, zkušenost s řízením týmu, základní znalost anglického jazyka, časovou flexibilitu, aktivní přístup k práci, znalost mexické kuchyně výhodou.

Nabízíme

Zázemí dynamicky se rozvíjející společnosti, zajímavé platové ohodnocení, příležitost podílet se na vzniku nového gastronomického konceptu, možnost využívat špičkovou technologii inventurní kontroly, systému objednávání zboží a kontroly nákladů.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Dynamicky rozvíjející se firma s americkými majiteli otevře v říjnu 2014 unikátní mexickou restauraci s koktejlovým barem v centru Prahy s osmdesáti místy k sezení.

Místo práce: Praha - centrum

Termín nástupu: Říjen 2014

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
 Zpět