Volné pracovní místo  SENIOR BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Kontaktování nových obchodních partnerů a péče o stávající zákazníky, podpora partnerů v oblasti topenářství, regulační techniky a domácí automatizace, prezentace produktů u partnerů, na výstavách a odborných seminářích, provádění průzkumu trhu, monitorování konkurenčních aktivit, odpovědnost za splnění stanovených obchodních plánů a cílů.

Požadujeme

SŠ/VŠ vzdělání, zkušenosti v obchodní činnosti, praxi v obchodu v oboru topenářství, chladírenství, projektant otopných systémů, regulační techniky výhodou, dobrá znalost AJ slovem i písmem, ŘP sk. B.

Nabízíme

Práci na zajímavých projektech ve stabilní a prosperující společnosti, finanční ohodnocení dle dosažených výsledků, podpora dalšího odborného růstu, řadu zaměstnaneckých benefitů.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Společnost JABLOTRON ALARMS a.s. se zabývá návrhy a konstrukcí výrobků pro elektronické domovní systémy integrující zabezpečení objektu, automatizační a komunikační funkce, vývojem elektronických systémů pro zabezpečení automobilů a vývojem zdravotnických prostředků pro sledování dechu kojence. Více na použijte odpovědní formulář

Místo práce: Liberecký kraj

Termín nástupu: ihned


V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu použijte odpovědní formulář
 Zpět