Nabídka práce ve firmě JOBSTART s.r.o.

Volné pracovní místo  Senior cost manager

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské
Hrubá mzda 70 000–100 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

SENIOR COST MANAGER

Společnost, která je lídrem v oblasti stavebních projektů pro globální klienty otevírá dveře novým uchazečům pro Pražskou pobočku. Aktuálně hledáme zkušené kandidáty na pozici COST MANAGER.

Již z názvu vyplývá, že řešení nákladů bude Vaším každodenním šálkem kávy, ale zároveň je pozice mnohem komplexnější a máme celkem jasnou představu o tom, koho hledáme.

Hledáme člověka, který na náklady pohlíží s nadhledem. Kandidáta, který dokáže pružně reagovat na změny a problémy, které mohou nastat. Nehledáme kariéristu, hledáme skvělého kolegu do týmu, který se nebojí odpovědnosti a dokáže v případě potřeby vést ostatní kolegy. Dostanete na starost projekty našich špičkových klientů, proto požadujeme profesionalitu také od Vás. Jsme tým a fungujeme jako tým, a i přesto, že očekáváme určitou samostatnost, tak Vám budeme vždy ochotni podat pomocnou ruku, když ji budete potřebovat.

CO U NÁS BUDETE DĚLAT?

Budete samostatně řešit projekty – jeden/dva, záleží na jejich velikosti. Projekty můžou být ve stovkách milionů EUR až miliardách. Jedná se o převážně o budovy – skladovací, výrobní haly, administrativní budovy, bytové prostory, hotely, aj.

Očekáváme, že dokážete samostatně zajistit PŘÍPRAVNOU část projektů – od účasti na jednáních, reportingu, ODHADU NÁKLADŮ až po samotný „prodej“ klientovi.

Samozřejmě poté přichází REALIZAČNÍ část – ocenění dokumentů, příprava výběrového řízení, oslovování vybraných firem, vyhodnocení a výběr a následná fakturace, kontrola stavby, reporty a finální vyúčtování.

JAK SI VÁS IDEÁLNĚ PŘEDSTAVUJEME?

Co se týká zkušeností, tak hledáme SENIORNÍHO kandidáta. Někoho, kdo má za sebou nejméně 6 let zkušeností na obdobné pozici.

Zkušenosti jsou podmínkou, ale jelikož se jedná o business, tak potřebujeme abyste byl KOMUNIKATIVNÍ, potřebujeme kandidáta, který to, co vytvoří, dokáže klientovi odprezentovat a prodat.

S komunikativností se pojí to, že od Vás vyžadujeme ANGLIČTINU na profesionální úrovni. Spoustu projektů řešíme se zahraničními klienty – prezentace, reportingy a častokrát veškerou komunikaci. Je tedy nutné abyste dokázal sebevědomě vystupovat v angličtině.

Pokud máte zkušenosti v TZB, máte komplexní znalosti cenotvorby, umíte pracovat SAMOSTATNĚ a nebojíte se komunikace, která bude klíčová ve všech bodech Vaší práce, tak právě Vás hledáme.

V rámci práce se můžete setkat s krátkodobými cestami do zahraničí. Jedná se o cesty, které jsou v rozmezí několika dnů.

CO VÁM NABÍZÍME?

Zázemí prosperující globální společnosti. I přesto, že to může znít jako klišé, tak u nás si zakládáme na vztazích. Nepodkopáváme si nohy, podporujeme se a klademe důraz na kolegialitu. To stejné se snažíme nabídnout našim klientům. Klademe důraz na bezpečnost informací a dat.

Nabízíme konkurenceschopné finanční ohodnocení adekvátní této pozici. Roční bonusy a časovou flexibilitu, kterou očekáváme také od Vás.

BENEFITY: Notebook, telefon, příspěvek na stravu, firemní akce, nadstandardní množství dovolené.

Nabízíme spolupráci na HPP nebo IČO dle naší společné domluvy.

Pokud jste se našli ve většině výše zmíněného, ozvěte se nám a pojďme se společně pobavit o pracovní příležitosti. Pošlete nám svoje CV a my se s Vámi rádi spojíme a probereme detailněji pracovní pozici.

O nás

JOBSTART s.r.o. - o nás

Jsme personální agentura s tradicí. Sídlíme v centru Prahy.

Naším cílem je poskytování kvalitních a dostupných služeb v oblasti lidských zdrojů. Zakládáme si na osobním přístupu k uchazečům o zaměstnání. Pružně reagujeme na vývoj a požadavky trhu práce. Sledujeme trendy a využíváme nejmodernější techniky personálního marketingu.
Nabízíme personální poradenství týkající se osobního rozvoje, komunikačních dovedností a umění prosadit se na trhu práce. V rámci těchto služeb poskytujeme pohovory nanečisto, vzorové testování, vypracování profesního životopisu a motivačního dopisu.

Poradíme vám, jak být úspěšní při hledání nového zaměstnání.

číst dále

NAJDEME VÁM ZAMĚSTNÁNÍ

PORADÍME VÁM V KARIÉRNÍCH OTÁZKÁCH

PŘISTUPUJEME K VÁM INDIVIDUÁLNĚ

Sledujte nás

 Zpět