Volné pracovní místo  SENIOR KEY ACCOUNT MANAGER SBU (OFSET/POLYGRAFIE)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
SENIOR KEY ACCOUNT MANAGER SBU (OFSET/POLYGRAFIE)
<BR><BR>
<h2>Popis</h2><BR>- nalézat nové potenciální zákazníky, vytvářet a řídit zákaznické vztahy se stávajícími klienty na dlouhodobé úrovni <BR>- teprezentovat společnost směrem k zákazníkům: chápat jejich potřeby, identifikovat nové příležitosti a realizovat je prostřednictvím nabídky služeb společnosti <BR>- úspěšně řídit obchodní cykly v rámci SDP metodiky z pohledu (náklady, personál, očekávané tržby) <BR>- úspěšné nabízet a prodávat novou nabídku služeb s „přidanou hodnotou“ – Rekord management, archivace, skenování, podatelna, Web Desk, Print Management Services<BR><BR><h2>Požadujeme</h2> <BR>- min. SŠ vzdělání<BR>- praxe v přímém prodeji min.7 let, prokazatelné obchodní úspěchy<BR>- znalost a praxe v prostředí ofset/polygrafie, např.prodej CTP<BR>- znalost a praxe z prostředí digitálního tisku<BR>- prokazatelné zkušenosti v oblasti B2B obchodu s významnými společnostmi na trhu v ČR (ideálně i v SR), a to v sektoru ICT nebo možno i z jiné oblasti prodeje ucelených řešení, produktů nebo služeb s přidanou hodnotou<BR>- komunikativní znalost AJ<BR>- osobnost orientovanou na výsledky <BR>- příjemné a profesionální vystupování, prezentační a organizační schopnosti <BR>- uživatelská znalost MS Office<BR>- ŘP skupiny B <BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>- zázemí prosperující zahraniční společnosti<BR>- zaměstnání v trvalém pracovním poměru - HPP<BR>- firemní benefity (5 týdnů dovolené, jazykové a odborné kurzy, kulturní akce ...)<BR>- motivující finanční ohodnocení závislé na obchodních výsledcích (fixní plat + motivační složka mzdy)<BR>- zaškolení a odborný růst<BR>- po zapracování služební automobil, notebook, mobilní telefon<BR>- nástup dle dohody<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 3212
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět