Volné pracovní místo  SENIOR SALES SUPPORT COORDINATOR – PODPORA PRODEJE

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2><BR>Cílem této pozice je poskytnout přidanou hodnotu v podpoře prodejních týmů, které se zaměřují na získávání zákazníků a celkovou koordinaci aktivit podpory prodeje a prodejního týmu.<BR>- Zodpovědnost za podporu prodeje <BR>- Zodpovědnost za řízení týmu – poskytování podpory a pomoc zaměstnancům<BR>- Podpora Sales Managera - řízení zakázky v celém cyklu – provozní záležitosti s klíčovými zákazníky<BR>- Zodpovědnost za legislativu v rámci uzavřených smluv – správa ukončených smluv<BR>- Administrativní práce ve firemním systému <BR>- Reporting + poskytování zpráv pro interní zaměstnance (např. zprávy o ziskovosti zákazníků)<BR>- Komunikace a spolupráce s ostatními odděleními<BR><BR><h2>Požadujeme</h2> <BR>- SŠ/VŠ vzdělání (VŠ bude upřednostňováno ve výběru vhodného kandidáta)<BR>- Předchozí zkušenosti min.5 let na pozici v rámci podpory prodeje, obchodní zkušenosti nutností <BR>- AJ znalost na velmi dobré úrovni – slovem i písmem<BR>- Obchodní prozíravost a zaměření na zákazníka <BR>- Velmi dobrá znalost MS Office, Power Point, znalost SAPu velkou výhodou<BR>- Otevřenost, pro-zákaznický přístup, velmi dobré analytické schopnosti<BR>- Ochota pracovat v mezinárodním prostředí<BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>- Pracovní úvazek u stabilní mezinárodní společnosti<BR>- Místo výkonu práce Praha 4, blízko metra Budějovická<BR>- Vzdělávání, stravenky, týden dovolené navíc<BR>- Odpovídající finanční ohodnocení <BR>- Přátelský kolektiv a prostředí<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 3380
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem pomocí volby "odpovědět". <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět