Volné pracovní místo  Servisní technik čerpacích stanic PHM pro Moravskoslezský kraj

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Opravy technologie výdeje PHM na čerpacích stanicích (opravy výdejních stojanů, měřících systémů, elektroinstalace, prohlídky technologií a jejich údržba).

Požadujeme

Středoškolské vzdělání v oboru elektro, platnou zkoušku dle vyhl. 50/1978 Sb., § 6 v obj. tř. A do 1000 V a hromosvodů, 2 roky praxe v oblasti provádění elektromontážních prací, manuální zručnost, samostatnost, znalost práce na PC (MS OFFICE), řidičský průkaz skup. B.

Nabízíme

Dlouhodobé zaměstnání ve stabilní společnosti s kvalitním zázemím, odpovídající finanční ohodnocení, práci na HPP, firemní benefity v podobě stravenek, příspěvků na penzijní či životní pojištění a relaxační aktivity, 5 týdnů dovolené.

Jiná sdělení

Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je společnost PIK s.r.o..
Vznikla v roce 1992 a již od svého vzniku se realizuje zejména v oboru petrochemického a chemického průmyslu, v oblasti skladování a manipulace s ropnými a chemickými látkami. Předmětem činnosti je projektová činnost ve stavebnictví, provádění inženýrské a konzultační činnosti v oboru petrochemie a zejména servis a dodávky, montáže technologických zařízení staveb včetně silnoproudých rozvodů, slaboproudu a měření a regulace.

Místo práce: Moravskoslezský kraj

Termín nástupu: 1. 11. 2016

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze možnost "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 19. 11. 2016. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět