Volné pracovní místo  Servisní technik medicínské techniky

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Nejsme velcí co do počtu zaměstnanců, jsme velcí našim portfoliem a počtem klientů. Všichni k sobě máme blízko, všichni naši zaměstnanci se mezi sebou dobře znají. Sdílíme spolu úspěchy i překážky, které překonáváme. Slovo tým u nás není jenom pojmem, my tak prostě fungujeme. Naše pracovní aktivity čas od času doplníme i nepracovními- to nám pomáhá uvědomit si, že jsme všichni pořád "na jedné lodi".
Hledáme do našeho mladého týmu posilu, která má chuť se neustále učit nové věci v oblasti lékařských technologií, nebojí se komunikovat s lidmi a zapadne do našeho týmu technických nadšenců.

Požadujeme

Vzdělání a kvalifikace
Protože máme účinný systém zaškolování nových kolegů, od uchazečů nepožadujeme předchozí praxi v oblasti lékařských přístrojů, můžete být i čerstvý absolvent. Potřebovat budete jenom VŠ/SŠ vzdělání v technickém oboru (biomedicína, elektro, apod.), vyhlášku 50 a manuální zručnost. O specializované zaškolení se postaráme my prostřednictvím interního mentora, který vás provede vašimi začátky. Podporovat vás bude celý technický tým.

Znalost jazyků
Přístroje, které prodáváme, pocházejí z různých koutů světa, a tak budete potřebovat takovou znalost angličtiny, která vám umožní orientovat se v technických manuálech a komunikovat e-mailem s dodavateli.

Cestování
Kromě práce v našem servisním středisku na Praze 6 (BTK lékařských přístrojů, zajišťování záručního a pozáručního servisu, vyřizování reklamací), budete také provádět instalace či servis přístrojů u klientů. Proto musíte mít řidičský průkaz sk. B a být ochotný cestovat. Vybavíme vás vším, co budete ke své práci potřebovat.

Vlastnosti a dovednosti
Protože servis poskytujeme našim zákazníkům, měl/a byste mít příjemné vystupování a umět s nimi komunikovat. Jak na to, vám samozřejmě také ukážeme. V práci pomůže, pokud jste spolehlivý, samostatný a zodpovědný.

Nabízíme

O naše zaměstnance se staráme, poskytujeme jim celou řadu "běžných" benefitů a v oboru nadstandardní ohodnocení, které odpovídá požadovaným a odevzdávaným výkonům. Chceme v našem oboru vynikat, i proto naše zaměstnance vzděláváme a umožňujeme jim přístup k nejnovějším poznatkům.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je společnost DOT diagnostics, s.r.o.
Od obchodních partnerů z celého světa dováží POCT přístroje a diagnostické soupravy pro biochemické, imunologické a hematologické laboratoře, dále přístrojové vybavení a speciální testy pro veterinární lékaře. Hledá proto dalšího nadšence do moderních lékařských technologií, který má zájem rozvíjet své dovednosti v oblasti lékařských POCT přístrojů.
DOT diagnostics, s.r.o. je dynamická společnost, která si od svého vzniku v roce 1999 vybudovala silnou pozici na českém trhu POCT a diagnostických přístrojů. Jejím posláním je přispívat ke zvyšování kvality služeb našich klientů - lékařů a laboratoří. Její tým servisních techniků poskytuje zákazníkům plný servis, instalaci, zaškolení a bezpečnostní a technické kontroly zařízení.

Místo práce: Praha Ruzyně

Termín nástupu: ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s motivačním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze možnost "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 10. 8. 2017. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět