Volné pracovní místo  Servisní technik pro stanice pronájmu

Lokalita a další
Firma Boels Rental
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou, Vyšší odborné

O firmě

Boels Rental je holandská společnost s dvaatřiceti letými zkušenostmi, zabývající se pronájmy strojů, zařízení a nářadí pro průmysl, stavebnictví nebo individuální klienty. Je na špičce ve svém oboru na trzích v Holandsku, Belgii a Německu. Od roku 2006 otevřela svoje střediska také v Rakousku, Polsku, Slovensku, Itálii a České republice.

Popis pracovní nabídky

Pro nové české stanice pronájmu ve stavebních marketech v Česku a na Slovensku hledáme do oddělení pro kutily DIY (Do It Yourself) zaměstnance, kteří budou skutečně blízko srdci našich zákazníků a budou angažovaným zájemcům nabízet činnost na pozici: Servisní technik pro stanice pronájmu

  • Odpovídáte asi za 20 stanic pronájmu v různých stavebních marketech. K vykonávání činnosti budete mít k dispozici firemní dodávkové vozidlo.
  • Odpovídáte za údržbu a opravy našich pronajatých zařízení ve stavebním marketu.
  • Udržujete kontakt se zaměstnanci stanice pronájmu ve stavebním marketu a provádíte jejich školení.
  • Poskytujete pomoc a podporu zaměstnancům stavebního marketu při pronájmu našich strojů.
  • Odpovídáte za administrativní činnosti, např. kontrolu nájemních smluv, správu strojů k pronájmu ve skladu a prodejního příslušenství.

Požadujeme

  • Máte vzdělání a profesní zkušenosti v technické či obchodní oblasti.
  • Ovládáte slovem i písmem český a německý, popř. anglický jazyk.
  • Máte dobré komunikační a jednací schopnosti.
  • Máte organizační talent, pracujete samostatně, odoláváte náporům stresu a jste orientovaní na servis.

Jiná sdělení

Vy a Boels - dokonalý tým!

Boels Rental, jeden z největších specialistů na pronájem strojů, technického vybavení a na potřeby pro výstavy a jiné akce, provozuje v současné době více než 340 poboček v Německu, Belgii, České republice, Slovensku, Švýcarsku, Rakousku, Polsku, Itálii a Nizozemsku.
Pro privátní klienty má Boels více než 2500 stanic pronájmu ve známých stavebních marketech, které kutilům nabízejí možnost pronajmout si v jejich blízkosti profesionální nářadí.

Máte zájem?
Potom nám zašlete do dvou týdnů Vaše podklady uchazeče v německém/anglickém jazyce k rukám: Bram Op den Camp na následující adresu: použijte odpovědní formulář
 Zpět