Volné pracovní místo  Skladový mistr – logistik

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Koordinovat hlavní činnosti směny, zvláště příjem a výdej, zajišťovat rozdělení pracovních úkolů na jednotlivé podřízené, řídit tým podřízených, zabezpečovat jejich motivaci a vysokou výkonnost prostřednictvím hodnocení výkonnosti, plánováním jejich rozvoje včetně zapracování nováčků, vést docházkový systém, sledovat docházku a výkon, podílet se na interních projektech dle dlouhodobých plánů a zabezpečovat tak neustálé zlepšování a rozvoj, kontrolovat a zodpovídat za dodržování provozních předpisů, dohlížet na dodržování zásad BOZP.

Požadujeme

VŠ, SŠ vzdělání v technickém oboru, praxe na obdobné pozici 5 let, schopnost vést a motivovat tým podřízených, technické a analytické myšlení, znalost práce na PC, ochotu pracovat na dvousměnném provozu, morální a trestní bezúhonnost, organizační schopnosti, spolehlivost, iniciativu, odpovědnost a komunikativnost, odolnost vůči stresu, flexibilita.
Práce je vhodná pro uchazeče z Dobříše, Příbrami a okolí.

Nabízíme

Práci v prostředí stabilní a rostoucí české společnosti, zajímavou a tvořivou práci, možnost dalšího vzdělávání a profesního růstu, mzdové hodnocení dle praxe, motivační program – roční odměny, výkonný bonus.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je společnost NOHEL GARDEN a.s., největší česká firma se zahrádkářským sortimentem zásobující sítě marketů a supermarketů včetně nezávislého trhu v ČR a SR.

Místo práce: Dobříš

Termín nástupu: ihned nebo dle dohody

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, použijte volbu "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 18. 6. 2015. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět