Volné pracovní místo  Školící a servisní technik SW a HW

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Instalace specializovaných pokladních, restauračních, hotelových systémů, jejich implementace, konfigurace specializovaného HW i běžné počítačové techniky - PC, tiskáren, jednoduchých počítačových sítí, WIFI. Školení SW jak ve školících prostorách zaměstnavatele, tak i u zákazníků. Telefonická podpora pro zákazníky, vzdálená správa systémů.

Požadujeme

Vzdělání minimálně střední s maturitou, bezúhonnost, výbornou znalost práce na PC, komunikativnost, schopnost školit malé kolektivy lidí. Nutností je řidičské oprávnění skupiny B. Často školení probíhá přímo u zákazníka. Výhodou je základní znalost AJ.

Nabízíme

Nové moderní kanceláře blízko centra, s bezproblémovým parkováním, dostupné z MHD (200 m). Stravenky/příspěvky na stravování. Možnost po zapracování postupu na pozici konzultanta, obchodníka i vývojového pracovníka - programátora dle schopností uchazeče.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je firma ComInn, s.r.o., tvůrce a dodavatel systému SAVARIN.
Společnost je specializována na vývoj, instalaci, implementaci, školení a podporu pokladních, restauračních, hotelových a rezervačních systémů. Má 22 letou tradici v oboru.

Místo práce: Zlín

Termín nástupu: Od února 2016 / dle dohody

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte možnost "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 14. 1. 2016. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět