Volné pracovní místo  Software developer C++

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Je pro tebe C++ něco více, jak třetí písmeno abecedy se dvěma plusy? Baví tě programování? Hledáš práci v Ostravě? Rád bys byl platnou součástí týmu zabývající se zajímavými softwarovými aplikacemi pro SmartCard technologie. Chceš, aby to, co vytvoříš se realizovalo a ty okamžitě vidíš výsledek svého snažení? Tak jsi přesně tím pravým "C"olegou, který má ta správná plus!

Požadujeme

Minimálně SŠ vzdělání, znalost znalost C++, OOP, praxe min. 1 rok, znalost SQL (MS SQL výhodou), základní dokumentační schopnosti, kreativita, ochota učit se, schopnost práce v týmu.Zkušenosti a znalosti výhodou: prostředí Borland C++ Builder či Delphi, XML, UML, ADO, Firebird, angličtina.

Nabízíme

Získání nových zajímavých zkušeností, přátelské prostředí mladého týmu, variabilní pracovní doba, zaměstnanecké benefity (stravenky, kurzy angličtiny, aj.), odměňování odpovídající pracovnímu nasazení (nástupní plat od 20.000 do 25.000 dle zkušeností).

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost ABnote Czech s.r.o., nadnárodní společnost zabývající se výrobou a personalizací plastových karet.

Místo práce: Ostrava

Termín nástupu: dle dohody

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět