Volné pracovní místo  Softwarový inženýr - vývoj aplikací a systémů

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
Charakteristika pracovní pozice: <BR>Vývoj, podpora a implementace systémů pro řízení a automatizaci technologií v petrochemii a vodárenství. <BR><BR>Stručný popis pracovní náplně: <BR>Vývoj klient/server systémů založených na internetových technologiích <BR>Vývoj komunikačních aplikací pro integraci s technologickými zařízeními <BR>Integrace systémů řízení s podnikovými informačními systémy <BR><BR><h2>Požadujeme</h2> <BR>Programování C/C++ a Java <BR>Znalost internetových technologií (HTML, JavaScript, XML, XSLT, JSP) <BR>Znalost SQL (ORACLE, MS SQL SERVER) <BR>Komunikativnost, flexibilitu, týmového pracovníka <BR><BR><h2>Nabízíme</h2> <BR>Zaměstnání u stabilní a silné společnosti <BR>Odpovídající finanční ohodnocení, mobilní telefon <BR>Nadstandardní zaměstnanecké výhody, výkonné, odlučné, stravenky <BR>Možnost dalšího vzdělávání, jazykové kurzy, motivační program, cafeterie <BR><BR>Pracoviště: <BR>Práce v sídle firmy v Ostravě s možnými výjezdy v rámci ČR i zahraničí
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 1888
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět