Volné pracovní místo  Sourcing Consultant/Researcher - plný/zkrácený úvazek

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

Jsme personální agentura s 60 letou tradicí. Pomáháme lidem najít tu správnou práci a firmám ty správné zaměstnance. Každý den pracujeme na tom, abychom lidem našli tu nejlepší práci, ve které se mohou realizovat a firmám ty nejlepší zaměstnance, kteří jim pomohou v úspěšném rozvoji. To je to, co děláme a kým jsme.

Popis pracovní nabídky

Hlavní náplní zaměstnání je především vyhledávání všech specializovaných profilů vhodných kandidátů do segmentů engineering, IT, finance, logistika, HR, zákaznický servis, obchod a marketing na pracovních portálech, sociálních sítích a databázích.
Další částí práce se postupem času s přibývajícími zkušenostmi Researchera/Sourcing Consultanta stávají komunikace s kandidáty, vystavování pracovních inzerátů, spoluúčast na krátkodobých i dlouhodobých náborových projektech firmy či účast na samotných pohovorech specializovaných konzultantů s kandidáty.

Požadujeme

Ideálně hledáme studenta nebo absolventa vysoké školy se zájmem o práci na plný či zkrácený úvazek (dle dohody).
Očekáváme flexibilitu v pravém slova smyslu, multifunkčnost, energickou osobnost se zájmem rozvíjet se v oblasti náboru a týmového hráče.
Pokud jste nadšenec do sociálních sítí, baví Vás práce s LinkedInem, Facebookem, Instagramem, Twitterem apod., pak je tato práce právě pro Vás!

Nabízíme

Nabízíme možnost získat cenné zkušenosti v oblasti recruitmentu, dlouhodobou spolupráci a zároveň nastartování pracovní kariéry se zaměřením na lidské zdroje a nábor.
Datum nástupu: ihned/dohodou
Místo výkonu práce: Praha nebo Brno

Vhodné pro

Absolventy.
 Zpět