Volné pracovní místo  Specialista dohledu sítě a technické podpory

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Řešení problémů u zákazníků, obsluha jejich technických požadavků. Řešení problémů na síťové infrastruktuře – internet, VoIP. Péče o vybrané portfolio VIP zákazníků : pravidelné kontroly, předcházení problémům preventivní činností, pravidelná komunikace s klientem. Po zapracování možnost spolupráce na údržbě VoIP a síťové infrastruktury. Vhodné i pro absolventy.

Požadujeme

VŠ, popř. SŠ + praxe 5 let. Znalost LAN/WAN technologií, TCP/IP, routing, přehled o MW technologiích. Znalosti Linux, VoIP technologie, technologie Cisco – switche, MS platforma pro podporu klientů. Dobré komunikační dovednosti, vstřícný přístup ke klientům. Schopnost pracovat v týmu, sdílet problémy, spolupráce na firemních znalostních databázích. Práce ve směnném provozu – pracovní směny a pohotovosti na telefonu.

Nabízíme

Odborný růst v uvedených technologiích. Vstřícnost, spolupráci při zaškolování, týmovou spolupráci v české firmě. Dobré platové ohodnocení, stravenky, kurzy, firemní akce, zajímavá práce ve stabilní a perspektivní firmě, práce na hlavní pracovní poměr, příjemné prostředí blízko centra Brna.

Místo práce: Brno

Termín nástupu: Březen 2012

Jiná sdělení

Profil společnosti:
IPEX je národním lídrem v oblasti kompletních komunikačních řešení (ICT) pro firemní zákazníky s využitím IP telekomunikačních systémů, více na použijte odpovědní formulář

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět