Volné pracovní místo  Specialista financí a reportingu

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Evidence přijatých plateb do systému (manuálně/automaticky), řešení neidentifikovatelných plateb a přeplatků. Pravidelný reporting stavu a úspěšnosti inkasa svěřeného portfolia dle požadavků klientů. Obsluha bankovních účtů a pokladny. Příprava podkladů k fakturaci a komunikace s účtárnou a klienty (věřiteli svěřených pohledávek). Komunikace o platbách s exekutorskými úřady. Práce na plný úvazek ve 2-3 členném týmu s cílem plné zastupitelnosti.

Požadujeme

Min. středoškolské vzdělání s maturitou. Samostatnost, logické uvažování, smysl pro zodpovědnost a organizaci práce. Výborné znalosti MS Excel a ochota a připravenost se v něm zlepšovat. Znalosti v oblasti účetnictví a zkušenosti v oboru výhodou, nikoliv podmínkou.

Nabízíme

Zajímavou práci v prostředí mladého kolektivu v centru Prahy. Odpovídající finanční ohodnocení. Zajímavé zaměstnanecké výhody (bonusy, permanentky do bazénu, fitness, výuka AJ,…).

Jiná sdělení

Profil společnosti:
CREDIT MANAGEMENT a.s. je ryze českou obchodní společností zaměřující se na správu a inkaso pohledávek prostřednictvím mimosoudního, soudního a exekuční řízení. Společnost úzce spolupracuje s advokátní kanceláří a dbá tak na právní čistotu vymáhání pohledávek. Mezi klienty spol. CREDIT MANAGEMENT patří přední české banky, spořitelny, telekomunikační společnosti apod.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět