Volné pracovní místo  Specialista podpory IT

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Zajištění podpory informačního systému Euroshop. Technická podpora klíčových zákazníků. Technická podpora servisních partnerů. Spolupráce s týmem programátorů. Řízení interních IT projektů.

Požadujeme

VŠ - technický směr výhodou, výborná znalost OS Microsoft Windows XP Profesional (Vista), nutná znalost problematiky databází Microsoft SQL, nadstandardní znalost produktů firmy Microsoft, výborná znalost sítové problematiky TCP/IP, orientace v problematice IT bezpečnosti, znalost problematiky standardních HW počítačových komponent, nutná znalost anglického jazyka na komunikativní úrovni, analytické myšlení, chuť učit se novým věcem a ochota pracovat nad rámec zadaných úkolů, řidičské oprávnění B, dobrá znalost Angličtiny, ochota cestovat v rámci Evropy, schopnost práce v týmu, flexibilita a loajalita, vlastní iniciativa.

Nabízíme

Práci na zajímavých projektech pro české a zahraniční zákazníky, pracovní a profesní růst, odpovídající finanční ohodnocení a další zaměstnanecké výhody, mladý kolektiv s kvalitním zázemím. Bonusy/prémie, mobilní telefon, sleva na firemní výrobky/služby, notebook, flexibilní pracovní doba, stravenky/příspěvek na stravování, vzdělávací kurzy, školení.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
UNICODE SYSTEMS, s.r.o. je dominantním dodavatelem informačních systémů pro čerpací stanice v české republice. V současné době má firma více než padesátiprocentní podíl na trhu a mezi její zákazníky patří ty největší nadnárodní petrolejářské retail řetězce jako jsou například OMV, Agip, Slovnaft, Total, Makro, Metro, Tesco a další. Z českých zákazníků je to například RobinOil, Paramo, Papoil, EuroOil, Policie české republiky, České dráhy a další. Firma UNICODE SYSTEMS úspěšně vstoupila na rakouský, maďarský a slovenský trh čerpacích stanic a dále posiluje své obchodní pozice v dalších zemích EU.

Místo práce: Brno

Termín nástupu: Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět