Volné pracovní místo  Specialista právník

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Ve spolupráci s ostatními právníky se podílí na zajištění poskytování právních služeb společnosti. Zodpovídá za vedení svěřených právních agend, zejména přípravu smluvních dokumentů v rámci realizace stavebních zakázek. Zabezpečuje a poskytuje právní podporu odborným oddělením v oblasti obchodního, občanského práva, správního práva se zaměřením především na zákon o veřejných zakázkách, jakož i další platné legislativy. Pozice je podřízena vedoucímu útvaru.

Požadujeme

Vzdělání: ukončené VŠ vzdělání, v oboru právo. Praxe na obdobné pozici či v advokacii alespoň 3 roky, dobrá znalost obchodního, občanského práva, správního práva, výhodou výborná znalost zákona o zadávání veřejných zakázek, znalost AJ slovem i písmem na pokročilé úrovni, další jazyk výhodou, uživatelská znalost práce na PC-MS Office, ASPI, schopnost samostatné práce i spolupráce v týmu, pečlivost, zodpovědný přístup k práci, velmi dobré vyjadřovací, komunikační schopnosti a dovednosti – slovem i písmem, flexibilita a loajalita vůči zaměstnavateli.

Nabízíme

Zázemí stabilní firmy s mateřskou zahraniční společností, perspektivní zaměstnání, další zaměstnanecké výhody (např. příspěvky na stravování, důchodové připojištění,…).

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je OHL ŽS, a.s., multioborová stavební společnost.
Místo práce: Brno - Veveří

Termín nástupu: Ihned nebo dle dohody

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět