Volné pracovní místo  SPECIALISTA VÝROBNÍHO PROCESU | KOVOVÉ ODLITKY

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Společnost Grafton Recruitment byla založena v Dublinu v roce 1982. Od svého založení si Grafton Recruitment vybudovala pozici světově uznávaného poskytovatele personálních a náborových služeb. Síť naší společnosti se rozrostla do celkového počtu 59 poboček v 15 zemích (Velká Británie, Irsko, Chile, Maďarsko, Polsko, Česká republika, Slovenská republika, Belgie, Litva, Portugalsko, Rakousko, Rusko, Francie, Turecko, Spojené Arabské Emiráty).

Popis pracovní nabídky

Ref. č.: 11-30-215190. Znáte dobře výrobní procesy a technologie kovových odlitků a máte zkušenosti s řízením zlepšovacích procesů? Anglicky se domluvíte stejně dobře jako česky? Navíc jste multikulturalista a rád cestujete? <br/>
<br/>Pak máme ideální pozici pro Vás!<br/>
<br/>SPECIALISTA VÝROBNÍHO PROCESU | KOVOVÉ ODLITKY<br/>
<br/>Co bude Vaší náplní práce? <br/>Budete zodpovídat za aktivní rozvoj výkonnosti dodavatelů z celého světa v oblasti kvality, dodávkové přesnosti a celkových nákladů. Budete úzce spolupracovat s vedením společnosti, povedete pracovní skupinu pro řízení problematických dodavatelů, budetevykonávat procesní audity a dohlížet na užívané technologie u nových i stávajících dodavatelů. Budete řídit a realizovat projekty dlouhodobého zlepšování klíčových dodavatelů, analyzovat problémy výrobní kvality, nastavovat opatření k jejich trvalému vyřešení a ověřovat sériové i nové komponenty, případně navrhovat designové změny.

Požadujeme

Jako ideální kandidát byste měl mít VŠ vzdělání technického směru a alespoň 3 roky praxe v oblasti dodavatelské kvality nebo na pozici procesní inženýr kovových odlitků. Měl byste znát výrobní procesy a technologie zpracování litiny, management štíhlé výroby a detailně i výrobní procesy (VSM, TPM, Poka-Yoke, 8D). Pokud budete mít certifikaci auditora, bude to pro Vás výhodou. Jestli jste navíc silná osobnost s analytickým myšlením, vyjednávacími dovednostmi a týmovým duchem, pak hledáme právě Vás.

Nabízíme

Navíc Vám nabídneme:<ul>
<li> flexibilní pracovní dobu</li>
<li> závodní stravování</li>
<li> možnost si napracovat hodiny</li>
<li> vlastní organizace náplně práce</li>
<li> rozjezd zcela nového projektu</li>
<li> bonusový systém (beznemocnost, plnění cílů kvartálně atd.)</li>
<li> jazykové kurzy</li>
</ul>
 Zpět