Volné pracovní místo  Stavbyvedoucí – dopravní stavby

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Řízení zakázek po stránce výrobní, technické, ekonomické a personální, tj.: příprava nabídky – harmonogram, nasazení kapacit, kalkulace; dodržování podmínek stanovených smlouvou o dílo; dodržování podmínek stavebního povolení; průběžné ekonomické hodnocení stavby v souladu s kalkulací; dodržování kvality prováděných prací; zajištění podkladů pro předání stavby a vyhotovení dokumentace skutečného provedení stavby; vedení předepsané evidence pracovníků.

Požadujeme

Vysokoškolské, příp. středoškolské vzdělání stavebního zaměření, obor Dopravní stavby. Autorizovaný inženýr/technik v oboru dopravní stavby. Praxe min. 3-5 let v realizovaných dopravních stavbách, komunikacích. Znalost práce na PC (MS Office), výhodou MS Project, AutoCad. Odolnost vůči stresu, komunikativnost, samostatnost, pracovitost. Schopnost včasného plnění úkolů, schopnost spolupráce, řízení lidí.

Nabízíme

Zajímavou a smysluplnou práci. Hlavní pracovní poměr, příležitost pro osobní rozvoj v dynamické společnost. Odpovídající mzdové ohodnocení a zaměstnanecké výhody (týden dovolené navíc, příspěvek na stravování, …).

Místo práce: Středočeský kraj, Praha

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Energie - stavební a báňská a.s., česká stavební a báňská společnost s tradicí, stabilní zaměstnavatel.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět