Volné pracovní místo  Strojírenský dělník

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
Strojírenský dělník
<BR><BR>
<h2>Požadujeme</h2> <BR>- min.nižší střední vzdělání,<BR>- dobrý zdravotní stav ( práce fyzicky náročnější – manipulace s těžšími břemeny, práce v noci )<BR>- osvědčení a praxi v obsluze VZV výhodou <BR>- zručnost, pracovitost, spolehlivost, dobrá pracovní morálka<BR> <BR><h2>Nabízíme</h2> <BR>- práci na HPP <BR>- práci v čistém prostředí mezinárodní firmy<BR>- ohodnocení 80 Kč/ hod. + příplatky dle platné legislativy - nepřetržitý provoz R: 6:00 – 14:00, O: 14:00 - 22:00, N: 22:00 – 6:00<BR>- možnost přesčasů <BR>- příspěvek na stravování<BR>NÁSTUP : leden 2011 <BR><BR>Vážní zájemci zasílejte své profesní životopisy ve formátu word nebo pdf a kontaktní telefon<BR><BR> <BR>Místo práce: Ostrava - Poruba<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 3357
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.

Vhodné pro

Absolventy.
 Zpět