Nabídka práce ve firmě ManpowerGroup s.r.o.

Volné pracovní místo  Strojník na stavbách - bagrista, rypadla

Lokalita Olomouc a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Základní, Vyučení, SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Chcete profesně, ale i osobnostně růst a zároveň patřit ke špičce v oboru? Nabízíme práci do KMENE firmy, která často získává prestižní ocenění, je férová a stabilní. Nabízíme pozici: Savebního strojníkaVaší náplni práce bude: – Obsluha stavebních strojů (rypadla, nakladače, traktorbagry) – Údržba a opravy stavebních strojůMístem výkonu bude Olomouc s případnou práci i v rámci Moravy (a výjímečně v rámci ČR) - vše odvíjí od zakázek.Práce se odehrává na 1 směnu (většinou od 7 do 4/5 hodin) s volnými víkendy - opět záleží, ale na případné zákazce. Chceme být fér a říct Vám to na rovinu, že existuje i případně tato vyjímečná situace.

Požadujeme

Hledáme někoho, kdo ideálně: – vlastní platný strojnický průkaz - pokud však máte zkušenosti v tomto oboru, lze jej i obnovit. – vlastní platný profesní průkaz a řidičský průkaz sk. C – má praxi na této pozici alespoň rok - výhoda

Nabízíme

A to, co Vás jistě zajímá, je to, jak Vás odměníme! – průměrná mzda: 30 000 - 35 000 Kč/měsíc - mzda se ujasní při osobním setkání – pravidelné bonusy – týden dovolené navíc – MultiSport karta – odměny při životních a pracovních výročích – teambuildingy, společenské, vzdělávací a sportovní akce – zdravotní volno/sickdays+ další zajímavé výhodyPokud Vás alespoň z části nabídka zaujala a dočetli jste až zde, tak pošlete Váš životopis a domluvíme se na dalším postupu! :)

O nás

ManpowerGroup s.r.o. - o nás
  • Pomáháme lidem a firmám dělat dobrá rozhodnutí, protože víme, co je a co bude aktuální v současném světě práce.

  • 4 400 poboček Manpower v 72 zemích vyhledalo v loňském roce pro 400 000 společností 4 100 000 nových spolupracovníků.

  • V České republice se Manpower každý měsíc stará o personální a mzdovou agendu pro téměř 4000 zaměstnanců, které vyhledal a kteří pracují u jeho klientů. V roce 2005, díky své síti 16 poboček, našel Manpower pro 600 klientů 1600 nových spolupracovníků na stálé pracovní pozice.

číst dále

Naše pobočky

Jsme nadnárodní

Dbáme na legálnost

Sledujte nás

 Zpět