Volné pracovní místo  SVÁŘEČ v ochranné atmosféře

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení

Popis pracovní nabídky

Svařování nerez profilů a plechů do 2 mm v ochranné atmosféře argon. Práce na 2 směny.

Požadujeme

Min. SOU vzdělání, svářečský průkaz metodu ZK 141 8 (ZK 141 W11) – popř. jiná metoda s možností rozšíření, čtení technické dokumentace, preciznost, zručnost, flexibilita a týmová spolupráce.

Nabízíme

Nástupní mzda dle kvalifikace, po zkušební době navýšení dle dosaženého zaučení, dále pak možnost individuálního růstu dle dosažených schopností a dovedností.
Nabízíme práci v mladém kolektivu a čistém pracovním prostředí, 5 týdnů dovolené, stravenky 85,-Kč, stravování ve firmě, firemní vzdělávání (např. jazykové kurzy), možnost zvyšování kvalifikace, prémie (měsíční, pololetní, roční, mimořádné), osobní hodnocení, odměny za zlepšovací návrhy, jubilejní odměny, příspěvky na životní nebo penzijní pojištění, možnost osobního růstu.

Místo práce: Frýdek-Místek

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
BLANCO CS CZ, spol. s r.o. je dceřinou společností německé firmy BLANCO CS GmbH a zabývá se výrobou zařízení pro gastronomii a veřejné stravování, vybavení pro zdravotnictví a výrobou dílů pro ostatní průmysl,např. potravinářský, chemický, automobilový, to vše dle přání zákazníka.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět