Volné pracovní místo  Systémový inženýr hydraulických obvodů

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Projektování hydraulických obvodů mobilních i průmyslových strojů a zařízení. Navrhování hydraulických obvodů, výpočty a výběr prvků, zpracování průvodní výrobní dokumentace, dohled nad stavbou a instalací hotových obvodů u zákazníka. Součástí pracovní náplně je i prodej hydraulických prvků dle specifikace zákazníka, resp. vhodný výběr prvků na požadavky zákazníka.

Požadujeme

Vzdělání ÚSO nebo VŠ strojírenského směru, praxe v oboru hydraulické systémy výhodou, samostatnost, zodpovědnost, aktivní znalost AJ nebo NJ, podmínkou alespoň částečná znalost projektování v 3D SW (např. SolidWorks) – možno i doškolit, řidičský průkaz sk. B, praxe v obchodní činnosti vítána.

Nabízíme

Po zaškolení samostatnou pozici v obchodním oddělení firmy, perspektivu trvalého odborného a profesního růstu, denní kontakt se zahraničními obchodními partnery, konkurenční platové podmínky.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost Glentor s.r.o., člen odborné sekce Hydraulika a pneumatika při České strojnické společnosti, která je současně řádným členem Evropské komise pro hydrauliku a pneumatiku CETOP. Společnost vyvíjí, vyrábí a dodává svým zákazníkům hydraulické prvky a složitá systémová řešení z jedné ruky.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: možno ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte možnost "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 15. 2. 2016. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět