Volné pracovní místo  Systémový správce / administrátor IT

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Správa PC sítě o 50 uživatelích (běžná technická podpora), spolupráce na implementaci ERP podnikového informačního systému a intranet/extranet portálu se zaměřením na výrobní proces a správu dat, správa a rozvoj ERP IS a intranet/extra portálu (SharePoint 2010).

Požadujeme

Min. SŠ vzdělání. Znalost (na úrovni správy a instalace) OS Microsoft (včetně MS Windows server 2008), virtualizace a databázového systému MS-SQL. Znalost (na úrovni správy a instalace) prostředků elektronické pošty MS Exchange, MS Outlook. Znalost prostředků MS-Office a SharePoint, správa ERP IS ve výrobní společnosti výhodou, HTML, PHP, .NET a Linux výhodou, samostatnost, zodpovědnost, ŘP sk. B, praxe v oboru.

Nabízíme

Zázemí ryze české, stabilní a dynamicky se rozvíjející společnosti, hlavní pracovní poměr, celoživotní vzdělávání, jazykové kurzy, příspěvky na stravování, 14 platů včetně mimořádných odměn podílu na hospodářském výsledku firmy, sociální program firmy pro perspektivní zaměstnance, příjemné pracovní prostředí, mladý kolektiv.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Flídr s.r.o. - výrobní firma působící v oblasti kovovýroby a lisování plastů na českém a mezinárodním trhu automobilového, strojírenského, zemědělského, potravinářského a elektrotechnického průmyslu již 19 roků.

Místo práce: Široký Důl 200, Polička, okres Svitavy

Termín nástupu: Dle dohody


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět