Volné pracovní místo  T-Mobile Hranice, Prodavač - konzultant

Lokalita a další
Firma Petr Žurek
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Základní, Vyučení, SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Prodejna T-Mobile. Prodej produktů mobilní komunikace, datového připojení, služeb mobilní komunikace. prodej HW,příslušenství, odborné poradenství.

Popis pracovní nabídky

Aktivní prodej produktů a služeb, poskytování kvalifikovaných informací z oblasti mobilních služeb, péče o zákazníky, správa svěřené databáze zákazníků a jejich produktů, aktivní telesales,

Požadujeme

Zájem o obor mobilních komunikací, nadšení a chuť učit se a poznávat nové věci,
SŠ vzdělání, znalost práce s PC, komunikativnost, zkušenosti s prodejem a péčí o zákazníka výhodou, nikoliv podmínkou, schopnost naladit se na zákazníka, flexibilita, samostatnost, schopnost samostudia, logické myšlení, výhodou znalost prostředí mobilních komunikací a operačních systemů (Android, iOS, WM) výhodou, pečlivost a zodpovědnost za dosažené výsledky, hmotná zodpověnost za zboží a majetek.

Nabízíme

Nadstandartní platové ohodnocení, motivační benefity, možnost částé změny mobilního telefonu, tablet s datovým připojením, za dobré výsledky poukázky na mall.cz.

Vhodné pro

Absolventy.

Jiná sdělení

Pokud jsi dočetl/a až sem, možná nic z toho nepotřebuješ, pokud víš, že jsi to ty, kdo tuto práci zvládne a bude ji dělat s nadšením a od srdce. Zkrátka jsi GEEK a toho hledáme:-)
 Zpět