Volné pracovní místo  TECHNICKO-OBCHODNÍ ZÁSTUPCE (Olomoucký kraj)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Vašim úkolem bude získání nových zákazníků a technické poradenství na území krajů Jihomoravského, Zlínského, Olomouckého, Moravskoslezského. Práce u nás není jen o návštěvách firem a prezentaci produktů. Je především o znalostech techniky a výrobních technologií a o schopnosti být zákazníkovi partnerem v řešení jeho technických požadavků. Naše produkty patří k absolutní technické a cenové špičce, ale excelují spolehlivostí a nízkými provozními náklady.

Požadujeme

Vzdělání - ukončené středoškolské nebo vysokoškolské vzdělání elektrotechnického nebo strojírenského směru. Obchodní duch, tah na branku, technické cítění, všeobecné znalosti výrobních technologií a automatizace, časová flexibilita, loajalita, bydliště v oblasti Olomouc- Přerov- Prostějov.

Nabízíme

Perfektní zázemí prosperující firmy a špičkových produktů renomovaných dodavatelů, mzda podle dosahovaných výsledků (v případě nadprůměrných výsledků vysoce nadprůměrný), stravenky, 5 týdnů dovolené, mobilní telefon, auto. Práce na HPP.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
JE TECHNIKA VAŠE HOBBY? BAVÍ VÁS OBCHOD?
Jsme firma AJP - tech se sídlem v Brně a prodáváme řešení, aplikace a průmyslovou automatizaci. A především perfektní kvalitu, technickou úroveň.

Místo práce: Jihomoravský, Zlínský, Olomoucký, Moravskoslezský a sídlo firmy Brno

Termín nástupu: Co nejdřív

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět