Volné pracovní místo  TECHNICKÝ ŘEDITEL

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Odpovědnost za technickou úroveň a chod svěřeného úseku technické přípravy výroby (konstrukce a technologie). Vedení kolektivu cca 15 zaměstnanců. Odpovědnost za včasnou přípravu zakázek z pohledu konstrukčního a technologického zpracování. Posuzování poptávek z technického hlediska. Řízení vývoje vlastních strojů a technického rozvoje společnosti. Odpovědnost za technickou podporu jednotlivých útvarů. Spolupráce při řešení neshod, odhalování jejich příčin, stanovení nápravných opatření. Podílení se na plánování a strategickém rozhodování společnosti.

Požadujeme

VŠ/SŠ vzdělání technického či strojírenského zaměření. Praxe na obdobné pozici ve výrobní společnosti min. 5 let. Dobrá znalost práce s MS Office a znalost CAD, CAM systému. Komunikativní znalost AJ, výhodou znalost NJ nebo RJ. Znalost technické dokumentace. Velmi dobré technické myšlení, organizační a řídící schopnosti. Znalost řízení systému kvality. ŘP skupina B. Odolnost vůči stresu, flexibilita.

Nabízíme

Zázemí stabilní společnosti. Zodpovědnou práci v top managementu. Zajímavé finanční ohodnocení, týden dovolené navíc, závodní stravování, spektrum zaměstnaneckých benefitů, firemní vzdělávání, prostor pro seberealizaci.

Místo práce: Znojmo

Termín nástupu: červen-srpen 2012

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je strojírenská společnost zaměřená na kusovou a malosériovou výrobu, především na export.

V případě zájmu použijte volbu "dopovědět".
 Zpět