Volné pracovní místo  Technický specialista infrastruktury - Linux

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Společnost Grafton Recruitment byla založena v Dublinu v roce 1982. Od svého založení si Grafton Recruitment vybudovala pozici světově uznávaného poskytovatele personálních a náborových služeb. Síť naší společnosti se rozrostla do celkového počtu 59 poboček v 15 zemích (Velká Británie, Irsko, Chile, Maďarsko, Polsko, Česká republika, Slovenská republika, Belgie, Litva, Portugalsko, Rakousko, Rusko, Francie, Turecko, Spojené Arabské Emiráty).

Popis pracovní nabídky

Ref. č.: 2-10-244994. Nebaví vás dojíždět každý den do centra? Máte přehled v Linuxových/Unixových produktech, serverech a virtualizačních nástrojích? A co tak přehled v HW infrastruktuře? Pokud ano, pojďte se s námi podílet na přípravě nové infrastrukturní architektury, zlepšovat naše procesy, a poskytovat podporu a školení OPS týmům.

Požadujeme

Co od vás očekáváme?<br/>
<ul>
<li> Přehled v open source produktech</li>
<li> Základní znalost Unix/linux serverů/systémů a VMWare</li>
<li> Představu o IT infrastruktuře</li>
</ul>
<br/>A pokud znáte Zabbix, bude to super, jinak naučíme :)

Nabízíme

Motivační odměňování<br/>13. mimořádnou mzdu<br/>Zvýhodněné mobilní volání<br/>Stravenky, nápoje, možnost využití stravovacího zařízení na pracovišti<br/>Podporu sportovní a relaxační činnosti<br/>Zvýšený nárok na dovolenou (5 týdnů dovolené)<br/>Odměnu při životním a pracovním výročí<br/>Účast v interních vzdělávacích programech<br/>Jistotu a perspektivu zaměstnání<br/>Podporu jazykového vzdělávávní
 Zpět