Volné pracovní místo  Technik – servisní mechanik – prodejna vysokotlakých hadic a příslušenství

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Výroba a provádění oprav vysokotlakých hydraulických hadic v dílenských prostorách firmy, příjem oprav a prodej hadic a příslušenství v podnikové prodejně, denní prodejní činnost v podnikové prodejně (příjem objednávek od zákazníků, objednávání a naskladňování zboží, obsluha prodejního systému, fakturace).

Požadujeme

Vzdělání strojírenského zaměření (SO, USO), samostatnost, zodpovědnost, manuální zručnost, chuť učit se novým věcem, praxe v oboru hydraulické systémy výhodou, aktivní znalost AJ nebo NJ výhodou, znalost práce na PC (MS Office), řidičský průkaz sk. B, praxe v obchodní činnosti vítána.

Nabízíme

Po zaškolení samostatnou práci v mladém kolektivu, perspektivu trvalého odborného a profesního růstu, pravidelný kontakt se zahraničními obchodními partnery, konkurenční platové podmínky.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je společnost Glentor s.r.o., člen odborné sekce Hydraulika a pneumatika při České strojnické společnosti, která je současně řádným členem Evropské komise pro hydrauliku a pneumatiku CETOP. Společnost vyvíjí, vyrábí a dodává svým zákazníkům hydraulické prvky a složitá systémová řešení z jedné ruky.

Místo práce: Praha

Druh PP: práce na plný úvazek (HPP)

Termín nástupu: možno ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 29. 11. 2015. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět