Volné pracovní místo  Technik na úseku realizace a údržby zahradních a parkových ploch

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Technik střediska realizací a údržby zeleně – oceňování a příprava zakázek, jejich realizace příp. následná údržba, řízení a koordinace menší skupiny pracovníků, odborný dohled, komunikace se zákazníky atd.

Požadujeme

Výhradně aktivního a doposud úspěšného člověka s pozitivním životním postojem, pro kterého je práce v zahradničině posláním, nikoli jen prostředkem k obživě. Znalosti na úrovni VŠ nebo SŠ zahradnického nebo příbuzného směru, min. 3 roky praxe v oboru, znalost práce s PC na uživatelské úrovni, ŘP skupiny B, znalost AJ nebo NJ na komunikační úrovni, vitalitu, samostatnost a chuť do práce.

Nabízíme

Náročnou ale tvůrčí práci s možností seberealizace, pohodový pracovní kolektiv, práci u firmy s dobrým jménem na trhu, se zázemím, bohatým technickým vybavením, možnost dalšího vzdělávání a zvyšování kvalifikace, dobré platové ohodnocení na základě dosažených výsledků.

Místo práce: Židlochovice nebo Čáslav

Termín nástupu: Dle dohody

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je HORTISCENTRUM s.r.o. – soukromá zahradnická firma s 20-ti letou tradicí působící v oblasti zahradnictví, projekce, realizace a údržby zeleně, maloobchodního prodeje květin a zahradních center. Sídlo společnosti Židlochovice, pobočka v Čáslavi. Kompletní profil společnosti na použijte odpovědní formulář

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět