Volné pracovní místo  TECHNIK - PŘÍPRAVÁŘ - šance i pro absolventy strojírenství!

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Společnost Grafton Recruitment byla založena v Dublinu v roce 1982. Od svého založení si Grafton Recruitment vybudovala pozici světově uznávaného poskytovatele personálních a náborových služeb. Síť naší společnosti se rozrostla do celkového počtu 59 poboček v 15 zemích (Velká Británie, Irsko, Chile, Maďarsko, Polsko, Česká republika, Slovenská republika, Belgie, Litva, Portugalsko, Rakousko, Rusko, Francie, Turecko, Spojené Arabské Emiráty).

Popis pracovní nabídky

Ref. č.: 6-30-217196. Vyznáš se v kovových materiálech pro výrobu a jejich vlastnostech? <br/>Máš drive a chuť do práce? <br/>Chceš získat praxi ve společnosti, která se stará o svoje pracovníky a patří k top firmám ve svém oboru? Pak čti dál!<br/>
<br/>Vybraný kandidát se bude podílet na projektech ve fázi předvýroby ve strojírenství, reportovat vedoucímu, aktualizovat technologickou dokumentaci a optimalizovat tok materiálu.

Požadujeme

Pokud jsi zvládl úspěšně vystudovat technickou VŠ, nemusíš mít praxi. Pokud máš SŠ a zkušenosti z obdobné pozice, tak jsi také vítán! <br/>Domluvíš se aspoň základně anglicky nebo německy (chyby nevadí, nechuť ke zlepšení ano).

Nabízíme

Mzda: 23 000 - 28 000 Kč <br/>Nástup: čím dříve, tím lépe <br/>
<br/>Nabízíme super kolektiv, zaškolení, jazykové vzdělávání, příspěvky na stravování, dovolenou navíc, propracovaný informační systém pro zaměstnance, kde vždy najdete to, co potřebujete vč. přehledu kulturních akcí v okolí.

Vhodné pro

Absolventy.
 Zpět