Volné pracovní místo  Technik-specialista na kamerové a řídicí systémy

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Důvod činnosti: provádění návrhů technických řešení až do fáze podkladů pro realizaci, provádění servisů, oprav a instalací zařízení dodávaných firmou AJP-tech, podpora regionálních obchodně-technických zástupců (dále jen OTP), zvyšování image firmy po stránce technické způsobilosti, organizování činností v oblasti kamerových systémů.
Popis činnosti: základní pracovní činnosti spojené s výkonem této funkce jsou :
Technická podpora prodejní sítě AJP-tech. Samostatně řešit veškeré úkoly spojené s aplikací kamerových systémů Baumer Optronic a VisiControl a IOSS. Zodpovědnost za aktuálnost a kompletnost informací o kamerových systémech Baumer Optronic, VisiControl a IOSS. Zodpovědnost za přípravu návrhu podkladů k obchodním aktivitám a prezentacím. Zodpovědnost za sledování a předávání informací o novinkách v kamerových systémech Baumer Optronic, VisiControl a IOSS. Zodpovědnost za školení OTP v kamerových systémech Baumer Optronic, VisiControl a IOSS. Zodpovědnost za samostatné řešení kamerových aplikací a výběr optimálních řešení v nejlepším poměru CENA/VÝKON a dodržování stanovených termínů. Zpracování software pro řídicí systémy v rámci řešení jednoúčelových strojů vyvíjených v AJP tech. Shromažďování a zpracovávání informací v rámci systému vnitřní komunikace AJP tech. Zpracování nabídek dle zadání OTP nebo zákazníků. Archivace nabídek dle platné vnitropodnikové směrnice. Příprava podkladů pro zpracování nabídky pro OTP v případě, kdy nabídku předkládá OTP. Konzultace podmínek zadání pro nabídky (se zadavateli). Komunikace se subdodavateli. Vedení evidence o průběhu tvorby technického řešení. Vedení pracovního deníku s přesným uvedením strávených hodin k jednotlivým technickým řešením. Aktivní vyhledávání nových produktů a verzí, jejich zdokumentování, zpracování, přeložení do ČJ a prezentování na pravidelných školeních s OTP. Testování navrhnutých řešení u zákazníka a následně jejich uvedení do provozu. Zpracovávání, vytváření, aktualizace a implementace internetových stránek. Podíl na aktualizaci, vytváření a tisku reklamních a akvizičních materiálů a technické dokumentace k výrobkům včetně webu. Provádění nákupů pro servis, údržbu, instalaci, oživování a nastavování vnitrofiremní počítačové sítě. Účast na školení, prezentacích a veletrzích. Podíl na zajištění zastupitelnosti v rámci celé firmy (např. příležitostný servis instalace znač, zařízení apod.)

Požadujeme

Všeobecné schopnosti: samostatnost v rozhodování, převzetí zodpovědnosti za navržené technické řešení, globální technický přehled v oblasti elektro, software a strojníodrobná znalost produktů firmy AJP-tech.
Komunikace: srozumitelná ústní i písemná externí i interní komunikace se všemi zainteresovanými stranami včetně dodavatelů Pozn.: příčinou poruchy je zpravidla ten, kdo dává informaci, jazyková vybavenost pro komunikaci s dodavateli a odběrateli. Ujištění, zda dotčené osoby vše pochopili (pouze technicky vzdělaný pracovník má problémy s reakcemi v diskuzi). Efektivní využívání elektronické komunikace.
Definování problematiky: vstřebávání a řízení vstupní informace z mnoha zdrojů. Charakter informací: technické, případně mající vztah k dané technologii.
Znalosti a dovednosti: po zaškolení podrobná znalost VISI produktů firmy AJP-tech, schopnost porozumět funkci daného produktu, umět jí využít a interpretovat, základní znalosti optiky, aktivní znalost anglického nebo německého jazyka, mechanická zručnost. Našim zákazníkům nabízíme řešení, nikoliv jen zboží. Za Vaši dobrou práci Vás dobře odměníme. Kolektiv je u nás pohodový a budete pracovat se špičkovou technikou.

Nabízíme

Perfektní zázemí prosperující firmy a špičkových produktů renomovaných dodavatelů, plat odpovídající praxi, mobilní telefon,stravenky, 5 týdnů dovolené.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je firma AJP - tech a naše produkty najdou uplatnění v průmyslové automatizaci, identifikaci zboží, značení výrobků v procesních a technologických linkách. Nabízíme špičkové produkty.

Místo práce: Brno, ČR, SK

Termín nástupu: Co nejdřív

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět