Volné pracovní místo  Technolog výroby – Lanškroun

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Provádění a vyhodnocování provozních zkoušek u stávajících nebo nových výrobků, vypracování a aktualizace technologické dokumentace, optimalizace výrobních procesů, ověřování výrobní dokumentace výrobků, přípravků, zatavovacích forem, zajišťování přípravků, pomůcek a nástrojů pro jednotlivé technologické operace včetně dokumentace, zástup manažera technologie.

Požadujeme

VŠ strojnická (elektro), praxe v oboru min 2 roky, znalost AJ na komunikativní úrovni, základní znalosti statistických metod řízení, technické myšlení, orientace ve výkresové dokumentaci, uživatelská znalost PC, spolehlivost.

Nabízíme

Zázemí silné mezinárodní společnosti, odpovídající mzdové ohodnocení (25.000 až 38.000 Kč – dle praxe), firemní benefity.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je SCHOTT CR, s.r.o. Lanškroun – součást nadnárodního koncernu SCHOTT AG se sídlem v Německu. Společnost se zabývá výrobou součástek airbagů pro automobilový průmysl.

Místo práce: Lanškroun

Termín nástupu: ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis v českém jazyce s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
V případě zájmu použijte volbu "Odpověď na inzerát".
 Zpět