Volné pracovní místo  Tester, který se nebojí elektřiny

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské
Odpovědět na nabídku

Popis pracovní nabídky

Letos naše společnost slaví 30. rok existence. Za tu dobu se nám podařilo vybudovat pobočky po celém světě a zároveň nás je dnes více než 400.
Právě teď mezi sebe hledáme testery, kteří nám pomůžou prověřit náš kód a zajistí, že vše poběží jak má, i kdyby byl konec světa.

Naše firma vyvíjí pohoné systémy, které běží na těch nejhůře dostupných místech na světě - ropná plošina uprostřed severního oceánu, výzkumná stanice v deštném pralese nebo tropické ostrovy v karibiku jsou jen pomyslný okraj ledovce. Všude na těchto místech běží náš hardware i software a o to, aby vše klapalo přesně jak má, se mimo jiné stará tým našich testerů, který právě rozšiřujeme.

Náplň práce:
  • Vaším hlavním úkolem bude podpora stávajících aplikací a spolupráce s vývojáři na výrobním - především softwarovém testování.
  • Aktuálně se z 80 % jedná spíše o manuální testování, ale i u nás platí paretovo pravidlo a uvítáme i zkušenější kandidáty, kteří mají přesah do automatizovaného.
  • Manuální testři u nás testy spíše naklikávají a pracují s již existujícími testy v Pythonu, ti automatiční právě Python testy programují.
  • Malou součástí vaší práce bude i manipulace s hardwarem - takže hledáme testery, kteří se nebojí elektřiny :)

Požadujeme

  • Nejdůležitější je pro nás chuť do práce - oceníme zkušenosti s testování (ať už manuálním nebo automatizovaným) nebo znalosti jazyků jako Python, Bash nebo Perl.
  • Velkou výhodou pro vás bude vzdělání z oblasti elektra, která vám do budoucna umožní (u nás) získat základní vyhlášku 50.
  • Pokud vás více baví vývoj sw, do budoucna byste chtěli se sw developmentem zabývat na plno a hledáte místo, kde budete moci začít - určitě Vám dáme šanci také.
  • A konečně velkou výhodou budou i zkušenosti s nástroji jako Jira, Confluence, Selenium či Postman.

Nabízíme

  • Dobře víme, že každý je jiný, proto si u nás můžete vybrat ze široké škály benefitů (základ je 6 týdnů dovolené nebo multisport karty a spustu dalšího).
  • Pro ty, kteří se chtějí dále rozvíjet máme individuálně nastavený příspěvek na vzdělávání a možnost účastnit se dalších školení a certifikací včetně vzdělávacích programů, kde se naučíte vše téměř od nuly.
  • Pokud oceníte především svobodu, máme pro Vás flexibilní pracovní dobu s možností práce (i převážně - třeba z 90 %) z domova.
  • V týmu nejen pracujeme ale i odpočíváme. Alespoň jednou do měsíce se můžete těšit na teambuldingové akce (ke kterým nikoho nenutíme) a do kterých můžete klidně zapojit i své známé a rodinu.

Vhodné pro

Absolventy.

Práce z domova

Nabízíme možnost pracovat jen z domova, převážně pracovat z domova nebo částečně pracovat z domova.

Jiná sdělení

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta.

Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku.

Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám.

Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

Máte zájem o nabídku Tester, který se nebojí elektřiny?

Vaše odpověď přijde správné osobě:
Pavel Fiala z Jobs Contact Personal, s.r.o.

Aktivní inzerát, stále vás hledají.

Nebo potřebujete odpovědět z počítače? Nechte si poslat tuto nabídku na váš e-mail

Nechte si poslat na váš e-mail nabídku Tester, který se nebojí elektřiny

Provozovatel Easy-prace.cz, RB recruitment s.r.o., vám zašle na Váš e-mail odkaz na danou nabídku.
 Zpět