Volné pracovní místo  Tester

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Bakalářské

O firmě

Jsme personální agentura s 60 letou tradicí. Pomáháme lidem najít tu správnou práci a firmám ty správné zaměstnance. Každý den pracujeme na tom, abychom lidem našli tu nejlepší práci, ve které se mohou realizovat a firmám ty nejlepší zaměstnance, kteří jim pomohou v úspěšném rozvoji. To je to, co děláme a kým jsme.

Popis pracovní nabídky

Pro stabilního hráče na brněnském IT trhu hledáme několik kandidátů na pozici tester, který chce programovat. Nepožadujeme žádné předchozí zkušenosti s testováním.
Analýza problémů od zákazníků, jejich verifikaci, automatizace a zajištění kvality před puštěním do produkce. Práce s technologiemi SQL, Java, JavaScript, které využiješ v rámci zkoumání nebo programování automatických scénářů.
Druhou velkou částí je práce na nové funkcionalitě. Psaní testů je hlavně v Javě. Pracujeme v týmu na nových features a přípravě specifikaci pro SW. Budeš se podílet na code review, přípravě testovacích scénářů, úzce spolupracovat a oddělením programátorů. Taktéž budeš zodpovědný za výslednou kvalitu produktu a automatizaci kódu.

Požadujeme

Analytické schopnosti
Znalost alespoň jednoho z jazyků Java, C ++, C #, PHP nebo podobné
Dobrá znalost SQL.
Komunikativní znalost angličtiny.
Zkušenosti s vývojem webových aplikací, nebo automatizaci testování je velké plus

Vhodné pro

Absolventy.
 Zpět