Volné pracovní místo  Údržbář

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Odpovědnost za bezproblémový chod výrobních strojů, strojních zařízení, diagnostika a analýza závad a jejich předcházení, pravidelná údržba strojů (balící, vstřikovací), drobné opravy strojů, objednávání náhradních dílů, organizace větších oprav pomocí odborných servisů.

Požadujeme

Vzdělání elektro/strojní výhodou, platnou vyhlášku 50 (§6 Pro samostatnou činnost nebo §7 Pro řízení činnosti), zkušenosti s údržbou strojů, zkušenosti s drobnými opravami strojů, oprávnění k řízení vysokozdvižného vozíku výhodou, základy MS Office.

Nabízíme

Neformální, seriózní organizaci, přátelský kolektiv, odpovídající plat a nepeněžní ohodnocení, příspěvek na stravování (Gastrotour). Jedná se o ranní směnu, která by překrývala 2 směny výrobní tzn. např. 7:30-15:30.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Firma Phillips-Medisize se zabývá vývojem a výrobou prostředků pro farmaceutický a zdravotní průmysl. Český výrobní závod Medisize CZ, s.r.o. vyrábí zdravotnické prostředky v tzv. čistých a bílých výrobních prostorech. Zaměřuje se na vstřikování plastových komponentů /extruze hadic a montáž /balení. Více informací naleznete na: použijte odpovědní formulář

Místo práce: Trhové Sviny, okres České Budějovice

Termín nástupu: 1. ledna 2013

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět