Volné pracovní místo  Unix/Linux systémový administrátor

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Správa unixových operačních systémů a služeb, převážně na Linuxových platformách, rozvoj nových služeb, podpora provozovaných systémů.

Požadujeme

VŠ/SŠ vzdělání IT zaměření, administrace unixových OS, zkušenosti s administrací služeb v unixovém prostředí, znalosti principů IP sítí, zkušenosti s tvorbou skriptů (Perl, Bash, Python), znalost anglického jazyka, samostatnost, odpovědnost a aktivní přístup, organizační, koordinační a komunikační schopnosti, zvládání stresových situací, bezúhonnost.

Nabízíme

Zajímavou práci s moderními technologiemi, možnost profesního růstu a vzdělávání, aktivní práce na IT projektech, příjemné pracovní prostředí, týden dovolené nad rámec zákoníku práce, možnost závodního stravování, příspěvek na penzijní připojištění, flexibilní pracovní doba.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
VŠB – TU Ostrava dovršila v roce 2013 jako pokračovatelka montánního učiliště, báňské akademie a Vysoké školy báňské v Příbrami 164 let své existence. Vědecká a výzkumná činnost je po výuce a vzdělávání druhou hlavní činností univerzity a má klíčový význam z hlediska úspěšného průběhu restrukturalizace Moravskoslezského kraje. VŠB-TU Ostrava patří mezi špičkové technické univerzity v České republice, jejichž vědecko-výzkumný a vývojový potenciál rozvíjí a vytváří důležitou součást inovačních aktivit Moravskoslezského kraje a České republiky.


Místo práce: Ostrava

Termín nástupu: Dle dohody


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět