Volné pracovní místo  Vaše první práce jako JavaScript vývojář - go for it!

Lokalita Brno a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské
Hrubá mzda 35 000–55 000 Kč / měsíc
Odpovědět na nabídku

Popis pracovní nabídky

Máme naprosto ideální příležitost pro juniory!
Nevěříte? Tak čtěte dál...

Hledáme nového kolegu do malého vývojářského týmu - dnes jsme 4 a hledáme pátého, na zaškolení máme tedy čas a rádi vám ukážeme, jak vypadá vývoj SW v praxi.
Pracujeme na webové aplikaci, kterou už dnes denně používá téměř 1.000.000 lidí po celé republice; výsledky vaší práce tedy budou opravdu vidět a nehrozí, že budete pracovat do šuplíku.
Přesto, že jsme součástí skupiny s více než 70.000 zaměstnanci, máme překvapivě hodně prostoru - vyzkoušíte si tak např. práci s různými frameworky či knihovnami a zároveň získáte jistotu stabilní společnosti.
Opravdu hledáme juniora; jde nám tedy o někoho ideálně po škole, kdo sice JavaScript už zkoušel, ale ještě nemá a ani nemusí mít komerční praxi.


Náplň práce:
  • Na začátku budete převážně pracovat s kódem, který jsme vytvořili už v minulosti - půjde tedy spíš o drobné úpravy a testování.
  • Jakmile se do JS/TS a do technologií, které používáme dostanete, čeká vás práce na dílčích úkolech spolu s některým ze seniornějších kolegů.
  • A pak už je jen malý krok k vývoji některé z green-field aplikací, na kterých teď pracujeme či některé z těch, jež nás ještě čeká.
  • Sami se ve výsledku staráme i o releas, takže další prostor pro váš růst je i v rámci DevOps procesů...

Požadujeme

  • Jak jsme psali už výše, nejde nám o komerční praxi. Samozřejmě, že pokud nějakou máte, je to plus...
  • Oceníme především obecné znalsoti front-endových jazyků - JavaScript a TypeScript.
  • Aktuálně souběžně pracujeme s Vue.js, Reactem i s Angularem - samozřejmě na odlišných projektů.
  • Hodně důležité pro nás ale v každém případě je vědět, že JS nevidíte prvně v životě. Oceníme tedy třeba ukázky školních nebo i vlastních projektů, na kterých jste pracovali..

Nabízíme

  • I když jde o juniorní pozici, připravili jsme stejnou sadu benefitů, kteří mají k dispozici senioři - tím největším ale vždy bude příležitost získat praxi s všemi třemi nejvyužívanějšími FE frameworky na jednom místě...
  • Dále máme 25 dnů dovolené + pár sick-days,
  • pěkné kanceláře s pohodlným dojezdem v Brně, k těm patří i restaurace, relax zony nebo parkoviště - to vše vám je samozřejmě k dispozici.
  • Úplně neorganizujeme obří korporátní teambuldingové akce - to spíš zajdeme po práci na pivo. V každém případě je u nás fajn atmosféra a dělá se nám tu fajn.
  • Jak se osamostatníte, umíme si představit i práci na home-office, minimálně na začátku vám ale učení půjde daleko rychleji při denním docházení do kanceláří.
  • A konečně zpět na začátek - benefitem je určitě i velikost týmu - pokud budete pracovat s několika málo seniory, jste schopni sbírat nové dovednosti raketovou rychlostí. Těšíme se, až se do toho pustíme společně.

Práce z domova

Nabízíme možnost pracovat jen z domova, převážně pracovat z domova nebo částečně pracovat z domova.

Jiná sdělení

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta.

Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku.

Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám.

Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

Máte zájem o nabídku Vaše první práce jako JavaScript vývojář - go for it!?

Vaše odpověď přijde správné osobě:
Pavel Fiala z Jobs Contact Personal, s.r.o.

Aktivní inzerát, stále vás hledají.

Nebo potřebujete odpovědět z počítače? Nechte si poslat tuto nabídku na váš e-mail

Nechte si poslat na váš e-mail nabídku Vaše první práce jako JavaScript vývojář - go for it!

Provozovatel Easy-prace.cz, RB recruitment s.r.o., vám zašle na Váš e-mail odkaz na danou nabídku.
 Zpět