Volné pracovní místo  VEDOUCÍ FINANČNÍHO ODDĚLENÍ

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<BR><h2>Popis</h2> <BR>– optimalizace a kontrola finančních toků – finanční řízení,<BR>– příprava ekonomického plánu firmy,<BR>– měsíční a roční reporting, příprava podkladů pro management a mateřskou společnost,<BR>– sestavování výkazů, analýza nákladů a výnosů,<BR>– spolupráce s finančním úřadem a orgány státní správy,<BR>– spolupráce s advokátní kanceláří, finančním auditorem a bankami.<BR><BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>– ukončené SŠ vzdělání (maturita), přednostně VŠ ekonomického směru,<BR>– výborné analytické schopnosti, komunikační dovednosti, svědomitost, flexibilitu,<BR>– MS Office na vysoké úrovni, bezpodmínečnou znalost MS EXCEL,<BR>– AJ na komunikativní úrovni pro každodenní využití (znalost španělského jazyka výhodou),<BR>– znalost procesů strategického plánování, plánů řízení a kontroly řízení, řízení rizik, daňových zákonů a účetních norem (výhodou),<BR>– praxe výhodou, může být i absolvent,<BR>– ŘP sk. B výhodou.<BR><BR><BR><h2>Nabízíme</h2> <BR>- dlouhodobé a perspektivní zaměstnání ve stabilní zahraniční společnosti,<BR>- práci na poloviční pracovní úvazek (výhledově prodlouženo na plný),<BR>- příjemné pracovní prostředí a přátelský kolektiv.<BR><BR><BR>Nástup: dle dohody od 1.10.2009<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2686
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.

Vhodné pro

Absolventy.
 Zpět