Volné pracovní místo  Vedoucí firemní školky, jeslí a akademie pro školní děti

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Uvedení Brose Kids Club do provozu, vedení zařízení/ koncepční zpracování a plnění úkolů v oblasti vzdělávání, volnočasových aktivit a péče dle moderních pedagogických postupů (programy péče o děti, koncept dětských jeslí, prázdninové programy, nabídka vzdělávacích programů)/ výběr přednášejících a lektorů pro vedení kurzů/ administrativní činnosti/ řízení kalkulací, rozpočtů a nákladů/ zodpovědnost za výběr zaměstnanců a lektorů/ odborné a disciplinární vedení zaměstnanců.

Požadujeme

Ukončené vysokoškolské vzdělání např. v oboru sociální pedagogika, pedagogika/ zkušenosti s vedením zařízení péče o děti, vzdělávacích projektů nebo soukromých škol/ manažerské zkušenosti a schopnosti/ dobrá znalost německého jazyka/ zájem o používání moderních pedagogických metod v souladu se zvyšováním kvality vzdělávání/aktivní řidič.
Pokud Vás oslovila tato nabídka, k odpovědi prosím přiložte Váš životopis a motivační dopis v českém a německém jazyce!

Nabízíme

Zajímavou, perspektivní práci na plný úvazek a možnost osobního rozvoje/ příjemné pracovní prostředí/ hodnocení na základě dosažených výsledků/ příspěvek na penzijní pojištění/5 týdnů dovolené/ absolvování zaškolení v zahraničí/nadprůměrné sociální výhody v oblasti zdraví a závodního stravování.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Skupina Brose se rozrůstá po celém světě. Inovace ve výzkumu a vývoji, stejně jako strategické investice tvoří základ pro upevňování naší pozice na trhu. Naše firemní personální politika se vyznačuje výrazným zaměřením na rodinu a slaďování soukromého a pracovního života. Její důležitou součástí je Brose Kids Club, zařízení poskytující péči a vzdělávání dětem našich zaměstnanců (jesle, školka, odpolední péče, prázdninové a vzdělávací programy). Poté, co jsme toto zařízení úspěšně zřídili na našem největším pracovišti v Coburgu, vzniká v současnosti v našem českém závodě v Kopřivnici s téměř 2400 zaměstnanci druhé sociální zařízení tohoto druhu pro zhruba 80 dětí. Pro posílení místního „Kids Club“ týmu hledáme uchazeče/uchazečky o výše uvedenou pracovní pozici.

Místo práce: Kopřivnice

Termín nástupu: 01. 01. 2014

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis v českém a německém jazyce s průvodním dopisem prostřednictvím volby "odpovědět".
 Zpět