Volné pracovní místo  VEDOUCÍ INDUSTRIALIZACE

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2><BR>- Zajišťování komplexních činností společnosti v oblasti industrializace<BR>- Vedení samostatných projektů<BR>- Řízení práce podřízených – technologů<BR>- Projektový management<BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>- VŠ vzdělání<BR>- Praxe na obdobné pozici optimálně 3-5 let (plasty, gumárenský průmysl)<BR>- Praxe se samostatným vedením projektů<BR>- NJ – komunikativní úroveň, AJ - výhodou<BR>- MS Office<BR>- Schopnost řízení a organizace práce<BR>- Manažerské dovednosti, flexibilita<BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>- Zázemí stabilní společnosti<BR>- Atraktivní finanční ohodnocení – 45 000 - 55 000 Kč<BR>- Firemní benefity – závodní stravování, 13.plat. <BR>- Místo práce Libáň, okres Jičín – možnost ubytování v 3-pokojovém firemním bytě<BR>- Zodpovědná práce v oblasti projekt management<BR>- Možnost profesního růstu – spolupráce v zahraničí<BR>- Nástup možný ihned, popř. dohodou<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2811
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět