O firmě
Největší český výrobce a distributor obložených baget a sendvičů.Popis pracovní nabídky
Co vás v práci čeká?- zaškolení přímo na pobočce (pro zaškolení přibližně 1-2 měsíce pozice CREW)
- vedení kuchyně
- práce s kolegy na pobočce
- zajištění surovin na úseku
- zodpovědnost za kvalitu vydávaných produktů - chceme být nejlepší
Požadujeme
Vedoucí kuchyně by měl mít praxi z gastronomie a s vedením lidí. Musí být také ochotný pracovat ve směnném provoze. U nás vše musí být vše chutně a rychle, proto je nutné, aby si vedoucí uměl zorganizovat čas, lidi, suroviny a byl vždy připraven na tzv. špičku. Pro zkušené kuchaře, kteří se pohybují nějakou dobu v gastronomii nemusíme vysvětlovat, jak chodí restaurační provoz. U nás musí být ovšem vše připraveno do 5 min, proto je jistota, že se v práci nikdy nenudíte.Nabízíme
Co vám můžeme nabídnout?- zajímavé mzdové ohodnocení v rámci hodinová mzdy až 175,-/h a podíl z tržby
- smlouvu na hlavní pracovní úvazek na dobu neurčitou
- bonusy a benefity (příspěvek na mobilní telefon, dotované stravování, bonus 10 000,- za přivedení kolegy, multisport atd.)
- výbornou příležitost pro nastartování pracovní kariéry
- zázemí úspěšné a stabilní české společnosti, ve které se neztratíte
- možnost kariérního růstu v rámci ČR i v zahraničí
- práci v moderních pobočkách Praze