Volné pracovní místo  Vedoucí logistik (výroba)

Lokalita Pardubice a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské
Hrubá mzda 34 000–38 000 Kč / měsíc

O firmě

Jsme personální agentura. Zaměřujeme se na zprostředkování práce na hlavní pracovní poměr. Naše agentura působí zejména v regionech Královehradecký a Pardubický kraj a Vysočina. Nabídky práce se však objevují i z dalších regionů.

Popis pracovní nabídky

Zodpovědnost za řízení menšího týmu odd. logistiky, který má na starosti řešení zákaznických objednávek, zodpovídá za dodávky materiálu pro výrobu - optimalizaci výrobního plánu, export hotového zboží k zákazníkům, koordinace dopravy a kontroluje skladové zásoby a obalový materiál. Jedná se o komplexní logistickou činnost výrobní společnosti.

Požadujeme

SŠ/ VŠ, komunikativní znalost angličtiny (budete často využívat jak v písemné tak telefonické komunikaci), dobrá uživatelská znalost práce na PC (zejména MS Excel), praxe v oboru podmínkou, spolehlivost, tah na branku, analytické a logické myšlení, dobré komunikační schopnosti a v ideálním případě i praxe ve vedení malého týmu. Hledáme dynamickou osobnost schopnou reálně vyhodnocovat situace a flexibilně řešit problémy a efektivně komunikovat se zákazníky i kolegy. ŘP B

Nabízíme

Práce ve stabilní zahraniční výrobní společnosti, základní plat ve výši 34 tisíc k tomu docházkový bonus a 13. plat + roční odměny podle hospodaření společnosti. Možnost dalšího profesního růstu.
 Zpět