Volné pracovní místo  Vedoucí manažer vzdělávání

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Budování a rozvoj týmu zaměstnanců oddělení vzdělávání, spoluvytváření koncepce a řízení systému vzdělávání v rámci vlastní vzdělávací Akademie, komunikace se členy lektorského týmu a s představiteli společnosti z řad řídících orgánů společnosti, management pracovních schůzek, školení a seminářů, řízení porad, obchodních tréninků, příprava prezentací (min. ppt), časté služební cesty a účast na školeních a seminářích.

Požadujeme

Vzdělání VŠ, praxe minimálně 5 let na středních a vyšších řídících článcích, zprostředkovatelské společnosti, obchodní společnosti, vítáme zkušenosti v oblasti vzdělávání dospělých (andragogika), znalost práce s PC (znalost Office, Excel, Power point, internet), reprezentativní vystupování, znalost a správné používání českého jazyka slovem i písmem, aktivní přístup, časová flexibilita, otevřená komunikace (komunikativní typ osobnosti), odpovědnost a důslednost, vítána základní znalost a orientace v problematice právních předpisů v oblasti podnikání, daňových zákonů, zákoník práce, obchodní zákoník, živnostenský zákon.

Nabízíme

Hlavní pracovní poměr a špičková pozice ve stabilní společnosti s dominantním postavením na trhu, pracovní prostředí odpovídající pozici, pozici odpovídající finanční ohodnocení a motivace, pracovní prostředky (mobil, notebook, internet), produktové, obchodní i osobnostní vzdělávání v rámci vlastní vzdělávací Akademie, příspěvky zaměstnavatele na soukromé životní pojištění a penzijní připojištění.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Stabilní česká akciová společnost působící na trhu zprostředkování financí 16 let. V současné době je jedničkou na trhu. Obrat společnosti za poslední 3 roky činí 1 miliardu Kč ročně. Společnost působí na území celé České republiky, kde má 12 hlavních regionálních kanceláří a jim podřízených 60 strukturních regionálních kanceláří. Obchodní síť aktivních, smluvně vázaných obchodních zástupců čítá přes 60 tisíc osob. Hlavní filozofií společnosti je vzdělávání občanů v oblasti osobních a rodinných financí. Mimo zprostředkovatelskou činnost provozuje společnost síť 3 seminárních hotelů a 1 seminárního centra, ve kterých se konají základní semináře pro veřejnost, dále produktová a motivační školení. Společnost spolupracuje s renomovanými finančními institucemi a bankovními domy.
Místo práce: Jihomoravský kraj

Termín nástupu: Prosinec 2011

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět