Volné pracovní místo  Vedoucí námořní přepravy – mezinárodní spedice

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Vedení menšího týmu pracovníků, jejich motivace, podpora a konzultace. Kompletní zpracování obchodních případů přeprav do/ze zámoří. Zpracování nabídek, komunikace se zákazníky, dodavateli a partnery jak v zahraničí, tak i tuzemsku.Cenová jednání a kalkulace.

Požadujeme

Středoškolské nebo vysokoškolské vzdělání, praxe v oboru podmínkou. Charakteristické vlastnosti - odpovědnost, samostatnost, osobní nasazení. Anglický jazyk na komunikativní úrovni podmínkou, německý jazyk výhodou. Řidičský průkaz sk. B.

Nabízíme

Zázemí stabilní zahraniční společnosti, uvítáme zájem o profesní růst. Nabízíme příjemné pracovní prostředí na moderním pracovišti v mladém kolektivu. Mzdové podmínky jsou nadstandardní a nastaveny individuálně dle zkušeností a praxe. Pracoviště v centru Prahy.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro našeho významného klienta, kterým je nadnárodní přepravní společnost s dlouholetou tradicí a téměř stoletou historií. Společnost působí po celém světě v segmentech námořní, letecké, pozemní přepravy včetně přepravy nadměrných a vysoce pojištěných nákladů.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: dle dohody

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět