Volné pracovní místo  Vedoucí Odboru životního prostředí a výstavby

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Zaměstnanec bude řídit, koordinovat i samostatně vykonávat práci odboru zabezpečující komplexní výkon agend především podle zákona č. 183/20096 Sb. o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) a s ním spojených vyhlášek, dále záležitosti samostatné působnosti obce a přenesené působnosti na úseku životního prostředí, přípravu podkladů pro interní předpisy obce a zpracování podkladů pro rozhodování orgánů obce na úseku životního prostředí a výstavby.

Požadujeme

Min. středoškolské vzdělání s maturitou, nejlépe stavebního směru, zvláštní odborná způsobilost pro činnosti při územním rozhodování a při rozhodování na úseku stavebního řádu, praxe ve státní správě, min. 1 rok praxe jako vedoucí zaměstnanec, schopnost práce na PC, řídící schopnosti, organizační, komunikační a vyjednávací schopnosti, řidičský průkaz skupiny B.

Nabízíme

Platová třída 11 (podle nařízení vlády č. 564/2006 Sb.).

Místo práce: Jesenice u Prahy

Termín nástupu: dohodou

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Obecní úřad Jesenice, Budějvická 303, 252 44 Jesenice.

Uchazeči o pracovní místo předloží:
Písemnou přihlášku doplněnou níže uvedenými doklady podají do podatelny Obecního úřadu Jesenice anebo zašlou poštou na adresu Obecního úřadu. Obálku označí slovy „Výběrové řízení – referent oddělení výstavby“. Lhůta pro podání přihlášky je do 29. 5. 2012 do 12 hod.

Náležitosti přihlášky: jméno, příjmení, popř. titul; datum a místo narození; státní příslušnost; místo trvalého pobytu; číslo občanského průkazu; datum a podpis; telefonický kontakt a emailovou adresu.
Přílohy přihlášky: strukturovaný profesní životopis; výpis z rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce; úředně ověřenou kopii o nejvyšším dosaženém vzdělání.
 Zpět