Volné pracovní místo  VEDOUCÍ ODDĚLENÍ ŽELEZNIČNÍCH STAVEB

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Do našeho týmu hledáme kvalifikovaného a zodpovědného pracovníka pro vedoucí pozici do nově vznikajícího oddělení železničních staveb. Náplní práce bude kompletní odpovědnost za chod oddělení, vybudování projektového týmu, samostatné vedení velkých projektů odpovídající pozici vedoucího projektanta.

Požadujeme

Praxi v oboru min. 15 let (železniční stavby - podmínkou). VŠ vzdělání odpovídajíc dané pozici (stavební, železniční stavby). Autorizaci v oboru železničních staveb. Komplexní znalost projekčních prací železničních staveb - odpovídající VP. Zkušenosti s vedením týmu, organizační schopnosti. Anglický jazyk na komunikativní úrovni výhodou. ŘP sk. B.

Nabízíme

Zajímavou a vysoce odpovědnou práci v etablované společnosti na českém trhu. Zázemí nadnárodní poradenské skupiny. Odpovídající mzdové ohodnocení. Řadu firemních benefitů. Flexibilitu v rozvržení týdenní pracovní doby. Pracoviště v centru Prahy. Pracovní poměr na dobu neurčitou (po zkušební době odpovídající vedoucí pozici).

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Mott MacDonald CZ - multidisciplinární konzultační a inženýrská společnost, poskytující poradenství zákazníkům z veřejného i soukromého sektoru zejména v oblasti dopravy, energetiky, fondů EU, mostů, PPP projektů, special services, tunelů a geotechniky, vodního hospodářství a životního prostředí.

Místo práce: Národní 15, Praha 1

Termín nástupu: Dohodou

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět