Volné pracovní místo  Vedoucí personálního úseku

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Příprava pracovních smluv, jejich aktualizace, vedení personální agendy, komunikace s ÚP, ZP, SSZ a dalšími orgány státní správy, zpracování plánů mezd a vzdělávání, organizace náboru a výběru nových zaměstnanců atd., zajištění adaptace nových zaměstnanců.

Požadujeme

Vzdělání SŠ/VŠ nejlépe ekonomické nebo právní
Znalost pracovněprávní problematiky
Znalost mzdových předpisů
Praxe min. 3 – 5 let na obdobné pozici
Výborná znalost práce na PC - MS Office
Základní znalost angličtiny
ŘP sk. B výhodou
Dobré komunikační a organizační vlastnosti, dobré vyjednávací schopnosti, samostatnost, rozhodnost, pracovitost, odpovědnost, časovou flexibilitu.

Nabízíme

Motivační finanční ohodnocení, práci v dynamicky se rozvíjející firmě, možnost dalšího vzdělávání, benefity adekvátní k pozici. Rozvoj, stabilitu a jistotu, moderní pracovní prostředí, práci s nejnovějšími technologiemi.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Pro našeho klienta, významnou společnost OMNIAPRO, s.r.o. hledáme kandidáty/ky na pozici manažer/ka lidských zdrojů.
Klient je středně velkou výrobní firmou vyrábějící produkty pro automobilový a strojírenský průmysl, se špičkovým technologickým vybavením, působící v regionu Orlickoústecko.

Místo práce: Pardubický kraj, Orlickoústecko

Termín nástupu: Dohodou

Pokud máte zájem zúčastnit se výběrového řízení na tuto pozici, zašlete nám, prosím, strukturovaný životopis a motivační dopis pomocí volby "odpovědět". Následně Vám bude zaslána žádost o vyjádření souhlasu se zpracováním osobních údajů.
 Zpět