Volné pracovní místo  VEDOUCÍ POBOČKY SENIOR S NJ/AJ (logistika)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2><BR>- vybudování, zavedení nové pobočky v Praze (včetně personálního obsazení)<BR>- vedení nové pobočky v Praze (operativní oblast námořní a letecké dopravy, bez finančního oddělení)<BR>- aktivní získávání nových zákazníků<BR>- budování dlouhodobých vztahů se zákazníky<BR>- spolupráce na vytváření obchodní koncepce ve společnosti<BR>- komunikace a reporting centrále v Rakousku<BR>- komunikace se zahraničními pobočkami<BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>- SŠ/VŠ obor není rozhodující, zaměření doprava (ekonomika,obchod) výhodou<BR>- Víceletá praxe v mezinárodní společnosti zaměřující se na lodní či leteckou dopravu, v logistice<BR>- Znalost trhu lodní a letecké dopravy<BR>- Aktivní znalost AJ jazyka (denní využití), NJ velkou výhodou<BR>- Velkou výhodou je vlastní okruh zákazníků<BR>- Obchodní dovednosti a předpoklady<BR>- Chuť a vůle budovat novou pobočku<BR>- Ochota cestovat a vzdělávat se<BR>- PC – MS Office<BR>- Řidičský průkaz B<BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>- Zázemí silné, zahraniční a dynamicky se rozvíjející společnosti<BR>- Možnost podílet se na rozvoji nové pobočky v Praze<BR>- Dlouhodobá perspektiva <BR>- Zajímavé platové ohodnocení<BR>- Mobilní telefon, notebook<BR>- Služební vůz i pro soukromé účely<BR>- HPP na dobu neurčitou<BR>- Pružná pracovní doba<BR>- Místo výkonu práce - Praha<BR>- Nástup leden/únor 2009<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v ČJ a NJ/AJ v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem.
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2349
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět